Mooie dingen maken, dat doen wij graag. Met oog voor detail.

Even voorstellen

Wie geeft vorm aan Studio Lila?

Mijn naam is Eveline Bosveld, ik ben 40 jaar en woon samen met mijn gezin in het mooie Westervoort. Van jongs af aan ben ik graag creatief bezig. Na mijn opleiding aan het Sint Lucas in Boxtel (2003), heb ik bij verschillende werkgevers in de grafische sector ruime ervaring opgedaan in grafische vormgeving en webdesign. In 2006 heb ik een opleiding Webdesign gevolgd en met goed resultaat afgerond.

Na 20 jaar werkervaring als grafisch vormgever, vond ik het tijd om een leuke, nieuwe uitdaging te zoeken. In 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf; Studio Lila.

Ik hoop de komende tijd veel mooie projecten te mogen vormgeven.

What’s in a name?

De naam Lila komt voort uit mijn (onze) beste creaties ooit: onze kinderen Lise en Lars. Mede dankzij hun word ik dagelijks geïnspireerd om mooie ontwerpen te maken.

Leuk weetje: de kleur lila staat voor wijsheid, spiritualiteit, kracht, genezing, bescherming, vrouwelijkheid, betrokkenheid