Houd jouw website in topconditie met het onderhoud-pakket van Studio Lila

Studio Lila ontzorgt

WordPress onderhoud voor je website

Studio Lila zorgt ervoor dat je website volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Met een WordPress website kun je zelf de inhoud van je website bijhouden. Je kunt een pagina toevoegen, tekst aanpassen of een foto uploaden. Maar mocht je dit liever uit handen geven, dan kan dat natuurlijk ook.

Op een website staan allerlei functionaliteiten die constant verbeterd worden. Om jouw website veilig te houden dienen er beveiligingsupdates te worden gedaan om je o.a. te beschermen tegen hackers. Ook is het aan te bevelen om regelmatig een back-up te maken. Mocht er iets fout gaan of wil je iets terug laten zetten, dan is het fijn dat je back-ups achter de hand hebt staan.

WordPress maakt gebruik van plugins. Plugins zijn kleine stukjes software die extra functionaliteit toevoegen aan je website, zoals bijvoorbeeld het contactformulier of popups. Ook de gebruikte plugins hebben regelmatig updates nodig.

Website onderhoud, wat houdt dat in?

Een website heeft net als een huis of een auto regelmatig onderhoud nodig. Studio Lila kan dit voor haar rekening nemen.

 • Back-ups
  Studio Lila maakt wekelijks een back-up van je site, zodat je jouw website altijd terug kunt halen als er iets fout is gegaan. Hierbij worden de bestanden zowel online als offline opgeslagen.
 • Elke maand volledig up-to-date
  Ruim 50% van de WordPress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud. WordPress-updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Studio Lila zorgt dat jouw website (inclusief thema en plugins) elke maand volledig up-to-date is.
 • Beveiliging
  Een WordPress site krijgt continu te maken met aanvallen van buitenaf. Studio Lila installeert extra beveiligingsmaatregelen waar nodig. Deze worden wekelijks gecontroleerd, zodat jouw website optimaal wordt beschermd.

tarieven

Website onderhoud

Studio Lila onderhoudt jouw website voor €19,- per maand exclusief btw. Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand. Het WordPress onderhoud is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt per drie maanden een factuur.

 • Na oplevering van jouw site kun je ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten.
 • Mocht je besluiten om eerst zelf te onderhouden, mag dat natuurlijk ook. Dit aanbod geldt tot 3 maanden na oplevering van de site.
 • Een hackvrije garantie bestaat niet. Voorkomen is beter dan genezen en Studio Lila zal er alles aan doen om hacking te voorkomen.

Aanpassen website
Als Studio Lila een website heeft opgeleverd, kun je vervolgens zélf een extra pagina toevoegen, een tekst aanpassen of een foto uploaden. Mocht je dit liever uit handen geven, dan kan dat natuurlijk ook.
Vraag hier naar de mogelijkheden!