Ben je op zoek naar een krachtig logo ontwerp voor jouw bedrijf of organisatie?

Studio Lila geeft vorm

Op zoek naar een professioneel logo designer?

Het logo (onderdeel van de huisstijl) is het belangrijkste en meest herkenbare element van je onderneming. Het logo bepaalt in grote mate de uitstraling van je bedrijf.

Je (potentiële) klanten kunnen er straks niet omheen. Of ze nu je website bezoeken, je visitekaartje in handen hebben of een factuur betalen, jouw logo staat overal. Het zorgt voor herkenbaarheid en geeft een gevoel van vertrouwen.

Waar moet een goed logo aan voldoen?

Bij het vormgeven van een sterk logo is het belangrijk om enkele eigenschappen voor ogen te houden:

 • Herkenbaar
  De belangrijkste taak van jouw logo is het zorgen voor herkenning. Een goed logo valt op tijdens de eerste kennismaking en zal een volgende keer herkend worden.
 • Tijdloos
  Als het goed is, gaat een logo jaren mee. Een goed ontwerp moet zeker niet ouderwets ogen, maar volgt ook niet blindelings de laatste trends. Het vinden van de juiste balans zorg ervoor dat een logo lang mee gaat.
 • Veelzijdig
  Een logo moet veelzijdig gebruikt kunnen worden. Dat wil zeggen dat je logo goed moet uitkomen op een visitekaartje, maar ook op bijvoorbeeld een pen.
 • Toepasselijk
  Een logo moet passen bij het bedrijf dat het in gebruik heeft. Een schoonheidsspecialiste vraagt een heel ander ontwerp dan een makelaarskantoor.
 • Simpel
  Het ontwerp moet simpel zijn, less is more. Maar dat is nu nét de moeilijkheid. Het logo moet tenslotte ook herkenbaar, tijdloos, veelzijdig en toepasselijk zijn.

Het vormgeven van een logo kan een hele uitdaging zijn. Een prachtig ontwerp kan helemaal verloren gaan op het kleine formaat van een visitekaartje. Een verkeerde keuze voor het font (lettertype) kan je logo een onprofessionele indruk geven.

tarieven

Logo ontwerp

Studio Lila ontwerpt een uniek en tijdloos logo voor €179,- exclusief btw. Zonder bijkomende kosten.

 • Je krijgt een briefing toegestuurd met wat algemene vragen, zodat wij kennis maken met je bedrijf en een beeld krijgen over de doelgroep van je onderneming.
 • Na terugkoppeling van de briefing met accordering om te starten, kunnen wij beginnen met ontwerpen. Je ontvangt 3 unieke ontwerpen per mail.
 • Het gekozen ontwerp passen wij aan in enkele correctierondes tot er een definitief ontwerp uitrolt. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!
 • Als het ontwerp van je logo eenmaal rond is, ontvang je na betaling het logo in zowel digitale- als vector formaten (JPG, PNG, PDF en EPS).
 • Je wordt volledig eigenaar van je logo!